Montblanc Meisterstück Heritage Collectie

Erfgoed - Klassiek - Comfort

27 MEI 2014, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS

De geraffineerde horloges uit de Montblanc Meisterstück Heritage Collectie zijn geïnspireerd op de negentig jaar oude erfenis van de Meisterstück. De uurwerken worden gemaakt in Villeret en Le Locle in Zwitserland volgens de principes van de traditionele Zwitserse horlogemakers. De klassieke en betaalbare horloges uit de Montblanc Meisterstück Heritage Collectie dragen Montblanc's erfgoed uit.

Bereikbaar hoogtepunt in de collectie is het model met eeuwigdurende kalender. De Meisterstück Heritage Perpetual Calendar is ongeëvenaard in zijn prijsklasse. Het horloge biedt meesterlijke haute horlogerie met een harmonieus ingerichte wijzerplaat en een bescheiden kast waarin het automatische kaliber voor altijd en eeuwig de tijd en de kalenderfuncties verzorgt.

De Montblanc Meisterstück Collectie kent verschillende prijsklassen, van de Meisterstück Heritage Automatic Stainless steel (41mm) die verkrijgbaar is voor 1.990 euro tot de Meisterstück Heritage Perpetual Calendar 18 K Red Gold (39mm) met een prijs van 17.200 euro. De collectie is onder andere verkrijgbaar in de Montblanc boutique te Amsterdam. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten