Het afstudeercadeau van Montblanc

Cadeau – Slagen - Start carrière

07 MEI 2014, AMSTERDAM, NEDERLAND

Het einde van het collegejaar nadert en de komende maanden zullen vele studenten hun diploma behalen. Iedereen herinnert zich het onvergetelijke moment van afstuderen en Montblanc heeft voor deze gelegenheid passende cadeaus geselecteerd.

Perfecte cadeaus voor een jonge zakenman die start met werken en direct goed voor de dag wilt komen, zijn de lederwaren van de Montblanc Meisterstück collectie (Document Case, Agenda, Ipad 3 en -SmartPhone Case), de Starwalker Metal-Rubber Ballpoint Pen en de Starwalker Midnight Black Resin Ballpoint. Cadeaugeschenken van Montblanc worden niet snel vergeten en vertegenwoordigen een bijzondere waarde.

De geselecteerde cadeau-ideeën kennen verschillende prijsklassen, van de Montblanc Meisterstück Soft Grain SmartPhone Case 11 Samsung Galaxy S4 met een prijs vanaf 175 euro tot de Meisterstück Selection Document Case met een prijs van 1.380 euro. De producten zijn onder andere verkrijgbaar in de Montblanc Boutique te Amsterdam. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten