De Vaderdag tip van Montblanc

Vader – Schijnwerper - Cadeau

30 APRIL 2014, AMSTERDAM, NEDERLAND

Eén keer per jaar op elke derde zondag van de maand juni worden vaders extra in het zonnetje gezet. Dit jaar op 15 juni is het weer Vaderdag en Montblanc heeft passende cadeaus geselecteerd voor alle vaders van Nederland.

Perfecte cadeaus voor een vader die voor een zakelijke of speciale gelegenheden goed voor de dag wilt komen, zijn de lederwaren van de Montblanc Meisterstück Soft Grain collectie (Pocket en SmartPhone Case), het horloge Montblanc Meisterstück Heritage Automatic - Stainless Steel, de klassieke Montblanc Meisterstück 90 Years balpen en de leren armband uit de Meisterstück 90 years Collectie. Cadeaugeschenken van Montblanc worden niet snel vergeten en vertegenwoordigen een bijzondere waarde.

De geselecteerde cadeau-ideeën kennen verschillende prijsklassen, van de Montblanc Meisterstück Soft Grain Pocket met een prijs vanaf 105 euro tot de Montblanc Meisterstück Heritage Automatic - Stainless steel met een prijs van 1.990 euro. De producten zijn onder andere verkrijgbaar in de Montblanc Boutique te Amsterdam. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten