Moederdag inspiratie van Montblanc

Moeder – Liefde - Cadeau

23 APRIL 2014, AMSTERDAM

Eén keer per jaar op elke tweede zondag van de maand mei worden moeders extra in het zonnetje gezet. Dit jaar op 11 mei is het weer Moederdag en wordt de moeder gefeliciteerd met haar moederschap. Naast een welverdiend ontbijt op bed en bloemen, heeft Montblanc passende cadeaus geselecteerd voor alle moeders van Nederland.

Bijzondere geschenken voor de moeder zijn de prachtige lederwaren van de Montblanc Meisterstück Soft Grain collectie (Slim Tote Bag en SmartPhone Case), het horloge Montblanc Star Classique Lady Small Second en de klassieke Montblanc Meisterstück 90 Years vul- en balpennen. Cadeaugeschenken van Montblanc zijn allen cadeaus die niet snel vergeten worden en een bijzondere waarde vertegenwoordigen.

De geselecteerde cadeau-ideeën kennen verschillende prijsklassen, van de Montblanc Meisterstück Soft Grain SmartPhone Case (Iphone 5) met een prijs vanaf 175 euro tot de Montblanc Star Classique Lady Small Second met een prijs van 1.890 euro. De producten zijn onder andere verkrijgbaar in de Montblanc Boutique te Amsterdam. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten