Montblanc Star Collection

Noble – Elegant – Timeless

04 SEPTEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
De meester-ambachtslieden van Montblanc hebben vanuit het hart van de wereldwijd bekende Zwitserse horloge-industrie gewerkt aan het uitbreiden van Montblanc’s eerste collectie horloges, die werd geïntroduceerd in 1997 tijdens de Salon de la Haute Horlogerie in Genève: de Montblanc Star Collection.

De acht modellen in de succesvolle Montblanc Star Collection zijn met hun elegante klassieke design volmaakte symbolen van het traditionele Zwitserse horlogemaker vakmanschap. De meesterwerken combineren verfijnde materialen met puur design en een bijzonder hoge mate van functionaliteit.

De vernieuwde Montblanc Star Collection kent verschillende prijsklassen, van de Montblanc Star Date Automatic die verkrijgbaar is voor 2.235 euro tot de Montblanc Star Quantième Complet met een prijs van 14.200 euro. De gehele collectie is onder andere verkrijgbaar in de Montblanc boutique te Amsterdam.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten