Montblanc Timewalker voor wereldreizigers

Noble - Travel – Timeless

27 SEPTEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Wonen in Nederland en de wereld bereizen om zakelijke relaties te onderhouden: het is de dagelijkse realiteit voor velen. De Montblanc manufactuur in Le Locle ontwikkelde in het hart van de Zwitserse Jura de Montblanc Timewalker. Dit horloge komt tegemoet aan de wensen van de moderne wereldreiziger en frequent flyer.

De zeven modellen in de succesvolle Montblanc Timewalker Collection beschikken allemaal over een Second Time Zone functie, een gelijktijdige weergave van de tijd in zowel de oorspronkelijke als de actuele tijdzone van de drager. De Montblanc Timewalker Hemisphere biedt zelfs de unieke mogelijkheid om in één oogopslag alle 24 tijdzones op aarde te zien. De meesterwerken van Montblanc combineren verfijnde materialen met puur design en een bijzonder hoge mate van functionaliteit.

De vernieuwde Montblanc Timewalker kent verschillende prijsklassen, van de Montblanc Timewalker Voyager UTC die verkrijgbaar is voor 3.050 euro tot de Montblanc Timewalker Twinfly Chornograph met een prijs van 6.700 euro. De gehele collectie is onder andere verkrijgbaar in de Montblanc boutique te Amsterdam. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten