Montblanc Meisterstück Selection

Business - Design - Colour

21 OKTOBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Montblanc heeft haar bestaande collectie luxe accessoires voor de moderne zakenman uitgebreid met enkele stijlvolle items en nieuwe kleuren. Met de vernieuwde Meisterstück Selection hebben zij dé ledercollectie gecreëerd voor mannen die op zoek zijn naar stijl en luxe. Naast de nieuwe aktetassen en agenda’s met ritssluiting, is de collectie uitgebreid met de kleuren marineblauw, bordeaux, cognac en flanel grijs. De volledige Meisterstück Selection is gemaakt van kalfsleder met saffiaan- en alligatorprint.

De collectie biedt volop ruimte voor het mixen en matchen van de verschillende zakelijke accessoires. Zo kunnen de aktetassen gecombineerd worden met de iPad & iPhone covers, agenda’s en portemonnees. Daarnaast passen deze meesterstukken voor de moderne man gegarandeerd bij elke zakelijke outfit door hun diversiteit aan kleuren.

De Montblanc Meisterstück Selection kent verschillende prijsklassen, van de Montblanc Meisterstück Smartphone houder die verkrijgbaar is voor 185 euro tot de Montblanc Meisterstück aktetas met een prijs van 1.420 euro. De gehele collectie is onder andere verkrijgbaar in de Montblanc boutique te Amsterdam. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten