Kerstinspiratie van Montblanc voor hem

Kerst – Winter - Warmte

19 DECEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Kerst staat voor warmte en het uiten van dankbaarheid. Een mooi moment om je partner, familie of vriend te verrassen met een bijzonder cadeau. Montblanc heeft voor deze kerstdagen een aantal passende cadeau-ideeën voor de man geselecteerd. Met deze geschenken worden dierbaren tijdens de kerstdagen een warm hart toegedragen.

Bijzondere geschenken voor de man met kerst zijn een mooi schrijfinstrument, prachtige manchetknopen of lederwaren zoals een moderne ceintuur. Cadeaugeschenken van Montblanc zijn allen cadeaus die niet snel vergeten worden en een bijzondere waarde vertegenwoordigen.

De geselecteerde geschenken kennen verschillende prijsklassen, van de Montblanc Meisterstück SmartPhone hoes met een prijs van 170 euro tot de Montblanc UrbanWalker Skeleton manchetknopen voor 460 euro. De geschenken zijn onder andere verkrijgbaar in de Montblanc Boutique te Amsterdam. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten