Kerstinspiratie van Montblanc voor haar

Kerst – Winter - Warmte

19 DECEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Kerst staat voor het zeggen van dankjewel voor het jaar en voor de warmte van het geven van cadeaus aan elkaar. Montblanc heeft voor de komende kerstdagen een aantal passende cadeau-ideeën voor de vrouw geselecteerd.

Bijzondere geschenken voor de vrouw is de heerlijke parfum, de prachtige sieraden, portemonnee of lederwaren. Cadeaugeschenken van Montblanc zijn allen cadeaus die niet snel vergeten worden en een bijzonder waarde vertegenwoordigen.

De geselecteerde cadeau-ideeën kennen verschillende prijsklassen, van de Montblanc Legend Pour Femme Eau de Parfum met een prijs vanaf 40 euro tot de Montblanc Meisterstück Selection Documentcase met een prijs van 1.380 euro. De producten zijn onder andere verkrijgbaar in de Montblanc boutique te Amsterdam.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten