Montblanc Patron of Art Edition: Henry E. Steinway

Revolutie - Innovatie - Meesterlijk

20 FEBRUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Montblanc brengt een ode aan ’s werelds beroemdste piano architect. Het ontwerp van de Montblanc Patron of Art Edition: Henry E. Steinway is geïnspireerd op de man Henry E. Steinway, die een revolutie teweegbracht in de wereld van de muziek en zijn leven heeft opgedragen aan de kunsten.

Uitgebracht in twee edities, is het ontwerp van deze schrijfinstrumenten meesterlijk gevormd door Steinway’s visie; een ode brengend aan zowel zijn belangrijke innovaties op het gebied van piano constructie, als zijn indrukwekkende bijdrage als invloedrijk mecenas.

De Montblanc Patron of Art Edition Henry E. Steinway 4810 is verkrijgbaar vanaf 2.200 en de Montblanc Patron of Art Edition: Henry E. Steinway 888 vanaf 7.700 euro. De edities zijn vanaf maart 2014 verkrijgbaar in de Montblanc boutiques over de hele wereld.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten