Montblanc Star Classique Collectie

Tijdloos - Stijl - Koppel

15 JANUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
De Montblanc Star Classique Collectie omvat een hele serie klassieke polshorloges. De onmiskenbare merk eigenschappen zijn hierin verweven met de traditie van de Zwitserse horlogerie. De horloges volgen geen enkele trend en zullen dus nog vele decennia met stijl gedragen kunnen worden.

De collectie leent zich ervoor om door zowel dames, als heren gedragen te worden, waarbij enkele modellen natuurlijk bij uitstek geschikt zijn voor dames, zoals een met 72 briljant cut diamanten bezette versie in rosé goud. De verschillende kast maten maken dat de Montblanc Star Classique Collectie ook geschikt is als koppels horloge, een tijdloos teken van verbintenis, identieke horloges met als enig verschil de afmetingen. Het zelfopwindende mechanisme zorgt te allen tijden voor een accurate tijdsweergave, met een reserve van 42 uur.

De Montblanc Star Classique Collectie kent verschillende prijsklassen, van de Montblanc Star Classique Lady die verkrijgbaar is vanaf 1.520 euro tot de Montblanc Star Classique Lady Automatic met een prijs van 10.200 euro. De gehele collectie is onder andere verkrijgbaar in de Montblanc boutique te Amsterdam.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Montblanc

Al meer dan 100 jaar omarmt Montblanc de tradities van eeuwigheidswaarde en exquise vakmanschap. Montblanc’s compromisloze designprincipes, stijl, kwaliteit en vakmanschap hebben er toe geleid dat erfstukken van generatie op generatie worden doorgegeven. Montblanc schrijft zelf culturele geschiedenis middels haar toewijding aan de kunsten.

berichten